Zaradi svoje prilagodljivosti so Tondach strešniki primerni za vse gradbene izzive.
Enak učinek atraktivnosti je dosežen tako pri rekonstrukcijah tradicionalnih objektov kot tudi pri snovanju objektov moderne arhitekture. Tondach vam ponuja neskončno paleto možnosti, zato se nikar ne upirajte navdihu in domišljiji.

MODERN line (MODERNA linija)
Z inovativnimi rešitvami, modernimi linijami in oblikami strešniki te linije trendom ne sledijo, ampak jih postavljajo. Dizajnersko čiste, ravne linije skupaj z obliko, ki zagotavljajo lahko in hitro pokrivanje so odgovor na najzahtevnejša pričakovanja moderne arhitekture.
RETRO line (RETRO linija)
Brezčasni strešniki, ki so s svojo lepoto preprosto nenadomestljivi. Čeprav se jih uporablja v tradicionalni arhitekturi, se uporabljajo tudi za sanacijo zgodovinskih objektov in stavb. S širokim izborom oblik in barv v mat ali sijajni izvedbi, so vsekakor tudi strešniki sodobne moderne arhitekture. Za RETRO strešnik ne velja rek, da je lepota minljiva, saj njegova lepota traja stoletja.

MEDITERRANEAN line (MEDITERANSKA linija)
Poseben valoviti izgled strešnika daje strehi eleganco Mediterana. Predstavlja idealno rešitev pri malih naklonih streh. Njegova oblika in velikost zagotavljata hitro vgradnjo. Odporen je na močne sunke vetra, vodonepropusten tudi za nižje naklone streh, a barva ostaja trajna, kljub izpostavljenosti močnim ultravijoličnim
žarkom. Ta linija strešnikov zagotavlja enostavne a tehnično dovršene rešitve za streho, obenem pa povezuje funkcionalnost in temperamentni dizajn Mediterana

CONTINENTAL line (KONTINENTALNA linija)
Predstavljajo jo strešniki, ki so najprimernejši za kontinentalne klimatske razmere. Specifičen dizajn strešnikom omogoča čvrsto in brezhibno zaščito pred močnimi nalivi dežja in sunki vetra. S svojo preprosto lepoto je tak strešnik všečen investitorjem, s tehničnimi karakteristikami pa tehnični stroki in izvajalcem. S temi strešniki poteka sanacija strehe hitro in učinkovito. Sama struktura površine strešnika poudarja klasičen a hkrati tudi eleganten videz.

Go to Top