Opečna kritina-Tondach, Creaton

TONDACH LINIJE IZDELKOV
Streha, kot najbolj izpostavljen in zaščitni element stavbe, mnogim predstavlja občutek varnosti in šarma. Kakšna bi vaša streha morala biti? Moderna ali retro? Kontinentalna ali mediteranska?

Tondach glineni strešniki so izdelki vrhunske kakovosti, ki so narejeni izključno iz naravnih materialov in so optimalna rešitev za vse vrste streh. Strešniki Tondach so enako impresivni pri prenovi tradicionalnih stavb kot tudi pri uresničevanju drznih konceptov moderne arhitekture. Kakovost celotne sistemske rešitve prispeva k stabilnosti in varnosti celotne strehe.

Zelo širok spekter obstojnih barv strešnikov Tondach dobimo z naravnim postopkom engobiranja in glaziranja, kar vam omogoča popolno ustvarjalno svobodo.

KERAMIČNI STREŠNIK: CREATON
Keramika je ena izmed najstarejšhi gradbenih materialov. Že pred tisočletji so jo uporabljali za zaščito zgradb pred padavinskimi vodami ter senčenje. Osnove se od takrat niso kaj dosti spremenile. Zemlja, voda, zrak in ogenj so tudi danes podlaga proizvodnje. Napredoval pa je proces proizvodnje. Danes so sodobni stroji, oprema, računalniško vodenje, industrijski roboti nepogrešljivi pripomočki pri proizvodnji izdelkov. V vsem tem je vodilni CREATON.

CREATON ima že več kot 130 let odločilno vlogo v proizvodnji keramičnih strešnikov. Glavni cilj podjetja je, da bi lahko živeli v okolju, obkroženem z naravnimi materiali. Proizvodnjo keramičnim strešnikov je izpopolnila s sodobno tehnologijo, tako zagotavlja izdelke odlične kakovosti iz odličnih osnovnih materialov. Tako razvija večtisočletno zapuščino.

Go to Top